Trainingslocaties Veenendaal – De Klomp en Wageningen

Jonge Honden Cursus

De Jonge honden wandelingen zijn uniek vanwege het speelse praktijk gerichte element. Met een groep leeftijdsgenoten gaan we op het avontuurlijke pad. Dat wat we tegenkomen zal een leer effect opleveren, zowel voor hond als eigenaar als groep. Marian de Lange en Olga Vrouwenvelder zullen u meenemen in de wereld van de hond.

Puberteit Begeleiding
Een onderdeel tijdens de jonge hondenwandeling is aandacht aan de puberteit en de alle mogelijkheden die daar bij horen. De puberteit is de periode in een hondenleven waarin menig eigenaar met de handen in het haar zit; een periode die veel honden in het asiel doet belanden. Ook een periode waarin honden vaak het stempel “dominant” opgelegd krijgen terwijl dit absoluut niet aan de orde is. Te hard worden aangepakt met alle gevolgen van dien.
U krijgt bij ons niet alleen inzicht maar juist ook veel handvatten aangereikt om uw hond juist in deze moeilijke periode goed te begeleiden; een sterke basis hond/eigenaar op te bouwen op basis van wederzijds respect. Ook laten wij u zien hoe u met creatieve oplossingen meer humor in de opvoeding kan brengen…

ALGEMENE INFORMATIE

Omdat wij tijdens onze puppy cursus veel aandacht geven aan Cognitief leren,Inzicht in het Gedrag van de Hond, de Hondentaal waaronder o.a. het herkennen van de Kalmerende Signalen en de Stress Signalen kunnen mensen die de puppy cursus bij Hondenschool Alfa gevolgd hebben direct doorstromen naar de Jonge Honden Wandeling. Voor mensen die de puppy cursus bij een andere hondenschool gevolgd hebben is het belangrijk om in ieder geval 1 privéles te volgen, puur om het feit dat wij geen trainingen meer aanbieden, maar ervarend leren. Het is van belang te snappen wat dit inhoudt en betekent voor je hond.

Voor data en tarieven klik op betreffende link. Voor inschrijven gebruikt u het inschrijfformulier op onze contact pagina.

 

 

 

 

"Niemand wordt met het recht geboren tegen een medemens of dier te zeggen: "Jij doet wat ik zeg, of ik zal jou pijn doen"
(Monty Roberts)

Copyright 2010 - 2018 - Hondenschool Alfa & KynoSupport - Sitemap - Algemene Voorwaarden