Trainingslocaties Veenendaal – De Klomp en Wageningen

Haqihana Hondentuig

Het merk Haqihana maakt fantastisch mooie, goed passende hondentuigen met bijpassende multi functionele lijnen van hoge kwaliteit. Haqihana levert hondentuigen en lijnen in verschillende mooie kleuren met dezelfde kleurintensiteit zodat, indien gewenst, lijnen en tuigen naar hartenlust gecombineerd kunnen worden. Haqihana hondentuigen kenmerken zich o.a. door een maximaal draagcomfort in alle situaties, een perfecte vormgeving en afwerking. Wat voor beweging de hond ook maakt de druk blijft op de thorax.Voor een duidelijke uitleg door Turid Rugaas betreffende deze voordelen klik op deze link

De pasvorm van een Haqihana hondentuig is zo perfect dat uw hond blij zal zijn met het dragen van een “harnas” dat zo comfortabel is, nergens pijn doet en ook nog zacht is. Zowel voor u als uw hond is het fijn om te weten dat het tuig eenvoudig om te doen is. Het materiaal van de tuigen is ook nog eens recyclebaar.  Geïnteresseerd? Neemt u dan alvast een kijkje in de officiële  Haqihana brochure.

Turid Rugaas draagt Haqihana om meerdere redenen een warm hart toe. In samenwerking met Haqihana heeft zij meerder informatie fimpjes gemaakt. Voor info met betrekking tot het aanleren van een goede gewoonte betreffende het gebruik van de lijnen klik hier.

Wij bieden u op ons belevingsveldl, hoofdveld locatie  de Klomp, de service om de Haqihana hondentuigen te passen.

Voor het bestellen van een tuig of lijn kunt u een mail sturen naar marian@mydogsmind.nl

 

Haqihana hondentuigen zijn verkrijgbaar in de maten XXXS t/m XL met bijpassende lijnen

"Niemand wordt met het recht geboren tegen een medemens of dier te zeggen: "Jij doet wat ik zeg, of ik zal jou pijn doen"
(Monty Roberts)

Copyright 2010 - 2018 - Hondenschool Alfa & KynoSupport - Sitemap - Algemene Voorwaarden