Trainingslocaties Veenendaal – De Klomp en Wageningen

Honden Opvang

Is het voor u ook ingewikkeld om op vakantie te gaan en uw hond achter te laten?

Wij bieden een kleinschalige hondenopvang aan. Uw hond draait mee in ons gezin en we kijken of uw hond een match heeft met onze gezinsleden. Uw hond zit niet in een hok en gaat elke dag met ons op avontuur. Uw hond is tijdens de opvang weleens alleen met onze honden wanneer we bijvoorbeeld boodschappen gaan doen. Ook plannen we minder afspraken buitenshuis waarbij de honden niet mee kunnen, zodat er meer aandacht is voor uw hond. Naast de wandelingen is hebben we beschikking over een halve hectare omheind terrein waar de honden vrij rond kunnen lopen.

U neemt een kleedje mee met de geur van thuis en eigen voer. Wanneer de hond vers vlees krijgt, kunt u dat meenemen. We beschikken over een grote vriezer.

Wij gaan liefdevol en zorgzaam met uw hond om net zoals met ons eigen honden. Het kan zijn dat een dierenarts bezoek noodzakelijk is, de kosten hiervoor zijn voor u.

Tijdens de opvang kunt u uw hond bowen behandelingen laten geven door ons of laten verwennen met een ontspannende massage. Hiervoor worden de normale tarieven voor berekent.

Tijdstip van halen en brengen kan in overleg tussen 8.00uur en 18.00uur.

De kosten voor de opvang bedragen € 22,50 per dag.

Dag van brengen wordt € 22,50 voor berekent.

Wanneer u de hond ophaalt voor 12.00uur zijn de kosten voor de dag € 11,25. Na 12.00uur wordt er € 22,50 berekent.

 

"Niemand wordt met het recht geboren tegen een medemens of dier te zeggen: "Jij doet wat ik zeg, of ik zal jou pijn doen"
(Monty Roberts)

Copyright 2010 - 2018 - Hondenschool Alfa & KynoSupport - Sitemap - Algemene Voorwaarden