Trainingslocaties Veenendaal – De Klomp en Wageningen

Links

Op deze service pagina van Hondenschool Alfa treft u enkele handige en/of informatieve links.

Educatie & Therapie

Learning Animals toegepast Zooantropolie. Werkt vanuit relatie

Turid Rugaas Deze informatieve Engels en Noorstalige website is van de wereld bekende Noorse Honden trainster. Rugaas is de grondlegger van o.a. Calming Signals. Meerdere medewerkers van Hondenschool Alfa hebben bij haar de opleiding IDTR gevolgd.

Bach-Bloesems Op deze website vind u achtergrond informatie over Bach-Bloesems en de mogelijkheden van deze  bloesems op de gezondheid van mens en dier. Bach- Bloesems worden zowel bij mensen als dieren door artsen, dierenartsen en therapeuten ingezet. Ook bij gedragstherapie. Kynologisch Gedragstherapeut Marian de Lange is tevens sinds 1999 Bach-Bloesem therapeut en kan u deze aanvullende therapie voorstellen als ondersteuning om emotionele onbalans te neutraliseren bij mens en dier.

Resonanse Dit vitaliteitscentrum heeft een speciale werkmethode ontwikkeld door verschillende natuurgeneeswijze te bundelen. Door deze bundeling ontstaat er een Multitherapie, welke nieuw is in zijn aanpak. Deze therapie wordt o.a. ook bij honden en paarden toegepast. Energetische therapie kan gebruikt worden bij  gedragsproblemen. Mens en dier zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, waardoor ze resoneren op elkaars energie.  Eigenaresse Sonja Scheepstra biedt ook beroepsopleidingen, cursussen en workshops aan op het gebied van o.a. Human & Animal Health Coaching.  Kynologisch Gedragstherapeut Marian de Lange heeft in 2010 bij Resonanse de cursus Human and Animal Health Coaching met goed gevolg afgerond.

Voeding & Gezondheid

Goede voeding kan veel lichamelijke- en gedragsproblemen voorkomen. De voeding van de hond dient zo dicht mogelijk bij de natuurlijke behoefte te liggen. Hieronder vindt u een aantal website’s waarvan wij van mening zijn dat zij verantwoord bezig zijn.

Carnibest Sinds 2002 maakt Carnibest kwalitatief hoogwaardige complete gezondheidsbevorderende diepvriesvoedingen en kwalitatie hoogwaardige snacks. Alle grondstoffen zijn van superieure afkomst en 100% geschikt voor menselijke consumptie.  Carnibest voedingen en snacks zijn gegarandeerd  vrij van: gluten, geur- kleur en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, synthetische toevoegingen, varkensvlees, slachtafval en dierproeven.

Bandit Biologische snacks en diepvriesvoeding zonder conserveringsmiddelen, smaak- en kleurstoffen. Bandit verkoopt ook wildcompleetvoedingen.

Farmfood Natuurzuiver all lifestage hondenvoer zonder kleur, geur of smaakstoffen. Natuurlijke hondenvoeding zonder chemische toevoegingen geschikt voor alle honden.

Greenhaert Is meer dan voeding alleen. Het is een lifestyle. Greenhaert Close to Nature verwerkt  kwalitatief hoogwaardige grondstoffen zonder chemische toevoegingen zoals kleur-, geur-,  smaakstoffen en antioxidanten. Als Antioxidant wordt bijvoorbeeld Vitamine E, C en bijv. rozemarijnextract toegepast. Bezoek de site voor meer informatie.

Diervriendelijke Honden Borsttuigen & Lijnen

Haqihana Het merk Haqihana maakt fantastisch mooie borsthondentuigen. Onder deze link vindt u meer informatie en kunt u ook de brochure downloaden.Wij importeren deze hondentuigen voor u uit Italië.

Winkels
DOGworld is een nieuwe website met een webwinkel vol informatie op het gebied van voeding, training, gezondheid, hondenrassen en een ruim en origineel assortiment honden producten. De site is ontstaan vanuit een passie voor honden, het buitenleven, positief trainen en kwalitatief goede en duurzame producten.

Reguliere & Holistische Dierenartsen

Gedragsproblemen kunnen ook een medische oorzaak hebben. Om deze reden hebben de gedragstherapeuten bij Hondenschool Alfa een fijne samenwerking met onderstaande reguliere dierenartsen. 

DAP de Dorskamp te Renkum

Dierenkliniek Kortenoord te Wageningen

De Klomp Dierenartsen te Veenendaal-de Klomp

http://www.centrumoase.nl Natuurlijk gezondheidscentrum voor Dieren Tannetje de Koning te Otterlo

DEN HOEK holistische praktijk voor dieren – Eric Laarakker te Zeist

 

Wij hopen u met deze service van dienst te zijn geweest!

 

 

 

 


"Niemand wordt met het recht geboren tegen een medemens of dier te zeggen: "Jij doet wat ik zeg, of ik zal jou pijn doen"
(Monty Roberts)

Copyright 2010 - 2018 - Hondenschool Alfa & KynoSupport - Sitemap - Algemene Voorwaarden