Trainingslocaties Veenendaal – De Klomp en Wageningen

Ons Doel

Tijd voor verandering!!

Omdat woorden tekort schieten bij alleen maar een hondenschool,

gaat hondenschool alfa verder onder de naam ‘My Dogs Mind’

______________________________________________

Ons belangrijkste doel is het realiseren van een respectvolle relatie tussen hond en hond eigenaar in totale harmonie, die tot stand komt door kennis en inzicht in het gedrag van de hond. Door kennis en inzicht is het mogelijk een stabiele, zekere hond te vormen die een volledig vertrouwen heeft in zijn eigenaar en de eigenaar in de hond. Ons doel is ook dat de eigenaar leert inzien wat er voor nodig is om een hond in onze drukke maatschappij met allemaal onnatuurlijke geluiden, stress en hectiek, mensen die in de ogen van de hond soms vreemd reageren, te begeleiden tot een sociale hond die expressie mag geven aan zijn emoties.

Kortom het realiseren van een gelukkige hond.  Een hond die zijn ware karakter laat zien doordat dit niet is verstikt door hem te rigoureus af te richten, die zichzelf kan zijn zonder angst om gestraft te worden.

Wij mensen nemen honden omdat wij ervan houden en omdat dit ons leven gelukkiger en completer maakt. Laten wij dan ook onze verantwoording nemen en zorgen dat ook de hond zich volledig gelukkig bij ons kan voelen zonder enige vorm van angst…

Ons streven is van iedere hond een gelukkige hond te maken. Wij staan voor u klaar! Doet u met ons mee?

"Niemand wordt met het recht geboren tegen een medemens of dier te zeggen: "Jij doet wat ik zeg, of ik zal jou pijn doen"
(Monty Roberts)

Copyright 2010 - 2018 - Hondenschool Alfa & KynoSupport - Sitemap - Algemene Voorwaarden